Amaryllis North Pole – 1 Bulb

29.00lei

Stoc epuizat

SKU: Amaryllis North Pole – 1 Bulb Categorie: Etichetă:
Distribuie frumusetea florilor...

Descriere

Amaryllis North Pole – 1 Bulb

Dimensiune bulb Amaryllis North Pole – 1 Bulb: 24-26

Culoare: Alb

Inaltimea plantei la maturitate: 50-60 cm

Adancime plantare: Se acopera 3/4 din bulb

Gen: Amaryllidaceae

Varietate: conține 90 de specii și 600 de hibride de plante perene și bulboase

Foarte Important:Pozele sunt cu titlu de prezentare,plantele nu se livreaza deja plantate sau inflorite.Sunt BULBI.

Plantare Amaryllis North Pole – 1 Bulb:

Doar plantați bulbu în pământ bun, udati în mod regulat și furnizați lumină indirectă. O tija de sprijin este utilă pentru menținerea înfloririi în poziție verticală, însă nu este necesară nimic altceva. Cele mai multe soiuri vor începe să înflorească dupa șase-opt săptămâni de la plantare; unele pot dura până la zece săptămâni.

În cazul în care amaryllis dvs. nu este deja în ghiveci, plantați fiecare bulb de amaryllis într-un ghiveci de 60 cm. Vasele grele sunt de preferat, deoarece vasele ușoare se pot răsturna sub greutatea florilor.Plantați bulbul, cu vârf ascuțit in sus,nu folosiți sol din grădină pentru că nu se vor dezvolta corespunzător. Împachetați ușor solul în jurul bulbului, astfel încât aproximativ o treime din becul să rămână deasupra liniei solului.

Plasați ghiveciul într-o locație care primește lumină indirectă. Udati  foarte putin pana cand ve-ti observa o crestere noua a plantelor, iar dupa aceea cresteti volumul. In timp ce planta creste, rotiti periodic vasul pentru a incuraja cresterea tulpinilor de flori si a obtine un afișaj floral dramatic. Pentru a prelungi inflorescențele, mutati ghiveciul in lumina directă a soarelui.

Istoria bulbilor de Amaryllis:

Unii botanici cred că portughezii au adus probabil bulbul de amaryllis în Europa la începutul secolului al XVI-lea. Nu este surprinzător faptul că Portugalia, Spania și Italia se numără printre primele țări europene care au introdus amaryllis belladonna, deoarece exploratorii din aceste țări au călătorit pe scară largă, întorcându-se acasă cu noi descoperiri pentru a mulțumi patronii bogați care au plătit pentru expedițiile lor . Prezența lui Amaryllis în locuri precum Insulele Canare și Madeira dă naștere teoriei că importul său poate avea paralel cu istoria comerțului cu trestie de zahăr, precum și cu comerțul cu sclavi. Amaryllis a sosit în Anglia la începutul secolului al XVIII-lea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.