4 plante cu flori de care te poți bucura până toamna târziu

Toamna. Anotimpul puloverelor călduroase, al ceaiului cu lămâie al dovleacului copt, al frunzelor care cad și al frunzișului portocaliu. Nu este niciun secret că noi, cei de la bulbiflorionline.ro, suntem foarte îndrăgostiți de anotimpul toamnei, iar unul dintre lucrurile noastre preferate despre acest anotimp, care se adaugă la lista menționată mai sus, sunt florile de toamnă proaspete și colorate.

Atunci când faceți un buchet de flori de toamnă, principalul aspect de care trebuie să țineți cont este lucru este să obțineți culorile potrivite. Lucrând cu o paletă de nuanțe pământii, cum ar fi portocaliile și maroi, veți avea un start bun. De asemenea, puteți să adăugați și puțin roșu, ca o aluzie la culorile aprinse de toamnă.

Florile de toamnă vor fi un cadou inspirat atunci când vine vorba de zilele de naștere care cad în octombrie sau noiembrie. De asemenea, sunt un cadou excelent și pentru tine, în cazul în care vrei să te răsfeți cu ceva care să-ți înveselească casa cu tonuri calde de toamnă.

Deși frunzișul este de obicei în centrul atenției în această perioadă a anului, toamna oferă un întreg curcubeu de flori impresionante, care vă pot tăia respirația la fel de ușor ca o noapte răcoroasă de toamnă târzie. 

Pe măsură ce parcurgem lista, am oferit informații despre florile în sine, despre cum să le cultivați corect și despre cum să vă bucurați mai mult timp de florile lor.

Dalia

Floarea Dalia este cunoscută astăzi pentru frumusețea sa incredibilă și longevitatea sa atunci când este tăiată. Ele sunt extrem de populare printre grădinarii și horticultorii experți pentru numărul mare de soiuri disponibile. Cu toate acestea, la un moment dat, aceste flori nu erau cultivate doar pentru frumusețea lor. Tuberculii (sau rădăcinile) lor și au fost considerate legume înainte de a fi reclasificate ca flori.

Culorile florilor: Roșu, Lavanda, Alb, Galben, Portocaliu, Portocaliu, Negru, Piersic, Roz, Bicolor.

Condiții de cultivare: Soare deplin, udare regulată odată ce a apărut germinarea. 

Mărime: Dahlia variază considerabil în înălțime. Soiurile mici cresc între 80 și 1,80 m înălțime.

Crizantemele

Una dintre cele mai venerate și cultivate flori din lume, crizantema și-a lăsat cu siguranță amprenta asupra lumii. Floarea este considerată a fi un far al fericirii și al bucuriei de către mulți dintre cei care practică arta Feng Shui și a fost venerată atât de mult de regalitatea japoneză încât este reprezentată pe stema imperială japoneză. 

Culorile florii: Cele mai populare culori includ (dar nu se limitează la) auriu, alb, galben, galben, roz, bronz, portocaliu, roșu, maroniu, violet, violet și multicolor.

Condiții de cultivare: Iubește soarele deplin și multă apă, în special în straturi care se usucă rapid în lunile de vară târzii.

Iberis (albă ca zăpada)

Înflorește de două ori pe an, primăvara și toamna târziu. floarea Iberis, cunoscută și sub numele de Candytufts, se bucură de viață atunci când vremea este răcoroasă. Acest lucru nu este însă o surpriză, dacă ne gândim că floarea face parte din familia Brassicaceae, care include varza, broccoli și conopida- toate acestea fiind legume care iubesc frigul. Aceste flori frumoase sunt o plantă de acoperire a solului remarcabilă, cunoscută pentru frumusețea, rezistența și proprietățile lor anti-pestă.

Iberis

Culorile florilor: A: Predomină florile albe. Pot avea și culori precum roz sau violet.

Condiții de cultivare: Preferă soarele deplin (cât mai mult posibil) și udarea regulată. Această plantă este rezistentă la secetă.

Helenium

Această frumoasă floare de toamnă își trage numele de la celebra Elena din Troia din mitologia greacă. Se spune că aceste flori au crescut din lacrimile Elenei. 

În tradiția nord-americană, floarea este denumită de obicei Sneezeweed. 

Culorile florilor: Roșu, galben, portocaliu și bicolor.

Condiții de cultivare: Ca și în cazul tuturor florilor noastre, Helenium preferă lumina deplină a soarelui. Acestor flori le place apa, dar aveți grijă să nu exagerați cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.